Satan Takes A Holiday + The Gems | Debaser Strand
The Gems
September 15, 2023
7:00 pm
Stockholm, SE
Debaser
Google Map
Tickets
SATAN TAKES A HOLIDAY
Äntligen. Som vi har väntat…
Satan Takes A Holiday har, som många under de senaste åren, haft möjligheten att koka ned och marinera. Reflektera och experimentera. Låtar har fått nya kläder. Ny estetik har testats. Koncept som känts främmande har blivit intressanta. Tonen har blivit både mer lekfull och mer allvarsam.
Med Johan Gustafsson (Randy, the Hives) bakom spakarna i anrika Studio Ingrid och i samarbete med långtida kollaboratören Alexander Idfalk, nu i producerande roll, har STAH hittat fram till en produktion som jagats efter under ett halvt decennium.
Medryckande, rakt på sak, hårt, ironiskt och på största allvar. Allt på en gång. Satan Takes A Holiday tar tag i din nacke och släpper inte förrän du skakar din rumpa så hårt att du spiller ut din öl. Med deras blandning av klassisk rock’n’roll, 60-talets garage och 70-talets sväng såväl som en tydlig kärlek för den mörkare sidan av modern pop kommer Satan Takes A Holiday att få dig i rörelse. Vare sig du vill eller inte.
Efter spelningar och turnéer med Kiss, the Sonics, Mustasch, Juliette Lewis, Backyard Babies och Imperial State Electric har Satan Takes A Holiday cementerat sig själva som en av Sveriges bästa liveakter och är stamgäster på festivaler och scener runt om i Europa.
THE GEMS
Likt Fågel Fenix är The Gems bandet som reste sig ur askan av forna Thundermother i början av 2023. Bandet består av Guernica Mancini på sång, Emlee Johansson på trummor och Demona Lindgren på gitarr och bas. Bandets sound är en blandning av klassisk rock med en modern touch.Under sina många år som prominenta medlemmar i bandet Thundermother har de blivit enormt erfarna och rutinerade musiker med många stora turnéer under bältet. Bland annat har de spelat på Wacken, SRF, Graspop och senast som förband till legendariska Scorpions på en två månader lång arenaturné i Nordamerika. Just nu är deras fulla fokus på att skriva och släppa sitt debutalbum. Förbered er på en garanterat underhållande och energifylld show!